Villkor och information

Medlemsportal - Trädgårdslivet med Elin och Malou

Prenumerera säkert och flexibelt via vår samarbetspartner Stripe. Om du har frågor, kontakta oss på info@tradgardslivet.com.

 

Tjänsten

Vi erbjuder digitalt utbildningsmaterial om trädgårdskunskap. Tillgång via vår medlemsportal och en exklusiv Facebookgrupp. Facebook är inte obligatoriskt för medlemskap.

 

Betalning och priser

Betalningssätt

Säker betalning genom Stripe. Betalning sker via prenumeration med kortet du använde vid registrering. 
Om vi inte kan debitera ditt kort vid en förnyelse kommer vi alltid testa att dra den överenskomna summan minst två gånger, från ditt betalkort, innan ditt medlemskap automatiskt avbryts. 

 

Medlemstyper

  • Månadsmedlem: Debitering månatligt på registreringsdagen.
  • Halvårsmedlem: Debitering varje halvår på registreringsdagen.
  • Helårsmedlem: Debitering årligen på registreringsdagen.

 

Prisgaranti

Ditt startpris är låst så länge du är medlem. Det pris du registrerade dig med behåller du så länge du är medlem oavsett prishöjning i medlemsportalen. Skulle ditt medlemskap avbryta och du blir medlem senare igen blir du debiterad det dagsaktuella priset.

 

Övriga avgifter

Alla priser på vår hemsida anges i svenska kronor (SEK) och inkluderar 25% svensk moms. Inga dolda avgifter tillkommer.

 

Betalningsinformation

På ”Mina sidor” kan du själv ändra betalmedel om du vill byta kort för debitering. Det gör du genom att trycka längst ner på knappen ”Fakturering och uppdatera fakturainfo”, där kan du även ladda ner dina kvitton. 

 

Har du andra frågor gällande din betalning eller kvitton?

Du kan även ändra betalinformation och ladda ner dina kvitton direkt hos Stripe i deras kundportal genom att följa länkarna nedan:

 

Ändra eller avsluta medlemskap

Om du önskar avsluta ditt medlemskap gör du detta inne på ”Mina sidor” i rutan ”Mina medlemskap” genom att trycka på ”Avbryt” under texten för din medlemsnivå.
När du trycker på Avbryt avlutas medlemskapet direkt. Ditt medlemskap avslutas automatiskt om vi efter två (2) försök inte har kunnat debitera dig den överenskomna summan i enlighet med ditt medlemskap.

Om du önskar ändra medlemskapsnivå, till exempel gå ifrån Halvårsmedlem till Månadsmedlem gör du det genom att trycka på ”Visa medlemskapsalternativen” och välja det alternativ som passar dig bäst.

Behöver du hjälp är du välkommen att kontakta oss på info@tradgardslivet.com.

 

Rättigheter och ansvar

Ångerrätt

Digitala produkter med direktåtkomst är undantagna ångerrätt. Mer på Konsumentverket.

Upphovsrätt

Genom att bli medlem har du godkänt våra köpvillkor och du godkänner även att du (eller någon annan) inte kommer att kopiera hela eller delar av materialet från medlemsportalen Trädgårdslivet. Du får inte heller dela det vidare online eller i fysisk form. De digitala produkterna får enbart brukas av dig som köpare i privat syfte.
Trädgårdslivet äger all copyright till logotyper, design, bilder, filmer, texter och innehåll på websidan.

Våra villkor är i enlighet med svensk lagstiftning.

 

Integritetspolicy

När du registrerar dig som medlem hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt GDPR rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post på info@tradgardslivet.com.

Dina personuppgifter lagras hos oss i 12 månader efter att du avslutat ditt medlemskap innan de tas bort. 

 

Företagsinformation

Vi som grundat och tillhandahåller material är Elin Lewenhaupt och Malou Augustin.

Innehållet i medlemsportalen Trädgårdslivet tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag:

Trädgårdslivet är en del av Evergreen Garden & Design AB
Mörnekullavägen 7
42941 Särö, Sverige

Org.nr: 559393-1446
E-post: info@tradgardslivet.com

Måndag 8 april kommer vi att genomföra en del underhållsarbete på sidan för att vi vill att du ska få ut det mesta hos oss. Underhållsarbetet kan medföra begränsningar i tillgången av innehåll för dig som användare. Tack för förståelsen!